ELKÖLTÖZTÜNK!
ÚJ CÍMÜNK: 1138 BUDAPEST SZOBOR UTCA 4. (DUNA PLÁZÁTÓL 1 PERCRE)

Értékesítés és információ: +36301612339
Bemutatóterem: 1138 Budapest Szobor utca 4.

Blog

ONROAD-NÁL JÁRT TESZTEN AZ 1000 RR

MV
2021.05.04 10:02
ONROAD-NÁL JÁRT TESZTEN AZ 1000 RR
Az MV Agusta Brutale 1000 RR a maximalisták motorja: a valaha volt legerősebb, de legjobb aerodinamikájú és futóművű csupasz gép is egyben.

Az MV Agusta Brutale 1000 RR a maximalisták motorja: a valaha volt legerősebb, de legjobb aerodinamikájú és futóművű csupasz gép is egyben. Az olasz MV Agusta mindig is különleges motorkerékpárjairól volt ismert – és ezeknek hála lett világhírű is. Egész történelmük során törekedtek a technikai csúcs-színvonalra, hogy szinte “utcára vigyék” a versenytechnikát. Ezzel annyira egyéni […]

Az olasz MV Agusta mindig is különleges motorkerékpárjairól volt ismert – és ezeknek hála lett világhírű is. Egész történelmük során törekedtek a technikai csúcs-színvonalra, hogy szinte “utcára vigyék” a versenytechnikát. Ezzel annyira egyéni gépeket kínáltak, amelyeknek bizonyos szempontból nincs is versenytársuk. Remek példa erre a 2018 végén bemutatott Brutale 1000 Serie Oro, amely csupasz motor létére mindenben egyfajta űrtechnikát tett elérhetővé. Titán hajtókarok, radiális szelepek, no meg mindezek segedelmével egy 208 lóerős ezres szívómotor! Persze hozzá a csúcsok-csúcsa Öhlins futómű, legeslegfelső-polcos Brembo fékek, kompromisszummentes elektronika… Sorolhatjuk a listát egészen a karbon kerekekig, amelyek egyrészt a motor nevéhez illően brutálisan meg is drágították a limitált darabszámban gyártott gépet – másrészt erősen korlátozták utcai használhatóságát. Legalábbis egy magyaros úthálózatot is belekalkulálva.

Az onroad.hu által készített teljes cikket ITT megtekintheted!